Στο νοσοκομείο η Χ. Αριστοτέλους μετά από τροχαίο ατύχημα – Ίσα που γλίτωσε το μοιραίο

Στο νοσοκομείο η Χ. Αριστοτέλους μετά από τροχαίο ατύχημα – Ίσα που γλίτωσε το μοιραίο

Σε σοβαρό, τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη λίγο πριν το μεσημέρι η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες, αποκλειστικές πληροφορίες που αμέσως ήρθαν κοντά μας από άτομα που είδαν το ατυχές συμβάν, η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε τρανταχτό χτύπημα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της από οδηγό άλλου οχήματος.

Όπως -ακολούθως- μας ενημέρωσε άτομο του στενού της περιβάλλοντος, η Χριστιάνα γλίτωσε από τα χειρότερα, επειδή ευτυχώς έφερε ζώνη ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση, πιθανόν να εκσφενδονιζόταν από τον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου της.

Όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια ήταν μόνη της, χωρίς συνοδηγό.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με δικό της άτομο στο νοσοκομείο, σε κατάσταση σοκ. Οι μώλωπες είναι εμφανείς σε σημεία του σώματός της, ενώ γίνονται εξετάσεις για τυχόν πιο σοβαρά τραύματα.

Μακάρι να πάνε όλα καλά. Θα σας κρατούμε ενήμερους για την κατάσταση της υγείας της.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE