Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με το μαγιό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Φωτογραφία

Λίντσεϊ Λόχαν: Ποζάρει με το μαγιό της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - Φωτογραφία

Λίγο πριν γίνει για πρώτη φορά μητέρα, η Λίντσεϊ Λόχαν φωτογραφήθηκε με το μαγιό της.

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμμας.

Η ίδια είναι ενεργή στα social media και συχνά, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με το κοινό της.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ξαπλωμένη σε μια ξαπλώστρα, φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Φαίνεται να χαμογελάει στον φακό, ενώ φοράει μαύρα γυαλιά ηλίου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή: protothema.gr

 

Διαφωνεί με πρόνοιες πρότασης νόμου για Συμβούλους κρατικών αξιωματούχων η Ελεγκτική – «Γραμματείς και μη επιστημονικό προσωπικό, δεν είναι Σύμβουλοι…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE