LIKE ONLINE

Τα όχι και τόσο ευδιάκριτα σημάδια ότι ένας άντρας μάς λέει ψέματα

Τα όχι και τόσο ευδιάκριτα σημάδια ότι ένας άντρας μάς λέει ψέματα

Κάποιες φορές οι ενδείξεις είναι ξεκάθαρες, άλλες όμως απευθύνονται στις πιο παρατηρητικές – ή στις πιο πληγωμένες. Σε όλες μας, ωστόσο, έχει τύχει να πει ψέματα, λιγότερο ή περισσότερο αθώα, ένας άντρας. Πώς θα καταλάβουμε ότι μάς συμβαίνει σε μια σχέση ή ένα φλερτ; Ακολουθούν μερικά από τα πιο κοινά σημάδια.

Φάσκει και αντιφάσκει: Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ένστικτο ντετέκτιβ, σε αυτή την περίπτωση, για να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Άλλα σάς λέει τη μία φορά, άλλα την επόμενη.

Χρησιμοποιεί λέξεις και φράσεις ανοιχτές σε πολλές ερμηνείες: Όπως «θα το δούμε αργότερα» ή «είμαι ανοιχτός στην προοπτική μιας σχέσης». Έτσι, δεν σας απορρίπτει αλλά ούτε δεσμεύεται, κρατώντας σας στο standby για όσο καιρό τον εξυπηρετεί.

Άλλα λέει κι άλλα κάνει: Ένα ακόμα αρκετά προφανές σημάδι (το οποίο όμως ίσως επιλέγουμε να αγνοήσουμε). Μπορεί, για παράδειγμα, να σας διαβεβαιώνει ότι θέλει να είστε μαζί, αλλά να ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες των καλογυμνασμένων κοιλιακών του στα social media. Κάτι δεν πάει καλά τότε.

Αναβάλλει ξανά και ξανά: Έχετε συζητήσει να πάτε μαζί ένα ταξίδι αλλά κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκει και μια διαφορετική δικαιολογία να το αναβάλετε; Καθυστερεί όσο μπορεί το επόμενο ραντεβού σας προφασιζόμενος φόρτο εργασίας; Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, όπως λένε.

Του ξεφεύγουν σχόλια που δεν ταιριάζουν με ό,τι σας διαβεβαιώνει: Μπορεί, για παράδειγμα, να σας λέει ότι του αρέσει η ίδια μουσική με εσάς αλλά αν, στην πρώτη συναυλία που πηγαίνετε μαζί, αρχίσει να διαμαρτύρεται ότι δεν αντέχει, τότε ίσως απλά να έκανε έναν ελιγμό για να σας προσεγγίσει.

Σας ρωτάει ξανά και ξανά αν συνεχίζετε να έχετε την ίδια άποψη για κάτι στο οποίο συμφωνήσατε αρχικά: Αν, για παράδειγμα, συμφωνήσατε να πάτε διακοπές και αρχίσει να σας ρωτάει μήπως τελικά αλλάξατε γνώμη και δεν θέλετε να περάσετε το καλοκαίρι σας μαζί του, στην πραγματικότητα ίσως να είναι εκείνος που άλλαξε γνώμη.

Χρησιμοποιεί κάποιον άλλο για να σας πείσει για κάτι: Μπορεί, για παράδειγμα, να έχει συμφωνήσει σε κάτι μαζί σας και μετά να αλλάξει γνώμη αλλά, αντί να το παραδεχτεί ανοιχτά, να βάλει κάποιον τρίτο, π.χ. έναν κοινό σας φίλο, να σας χειριστεί προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Επιμένει ότι «αυτός ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς»: Στην πραγματικότητα σας πατρονάρει και γίνεται χειριστικός προκειμένου να πετύχει έναν πολύ προσωπικό στόχο του. Φύγετε μακριά.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Tο τέλειο έγκλημα: Δίδυμοι κατηγορήθηκαν για ληστεία 7 εκατ. αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι για τον πιο απίστευτο λόγο

• Νέες εικόνες με τον 50χρονο ψυχίατρο στο Μαγδεμβούργο 24 ώρες πριν το μακελειό - Έπινε μπύρες χαλαρός σε σνακ μπαρ

• Με κίτρινη προειδοποίηση, καταιγίδες και χαλάζι ο καιρός - Τι μας επιφυλάσσει για τα Χριστούγεννα

• Αλκοόλ και οδήγηση: «Καμπανάκι» για την περίοδο Χριστουγέννων - Οι ποινές και οι τιμές

• Πώς να απολαύσεις το γιορτινό τραπέζι χωρίς ενοχές – Διατροφολόγος στο «Τ»



ΔΗΚΟ: Οι αντικομματικές συμπεριφορές, η τάση για φυγή και στο βάθος ο Οδυσσέας

ΔΗΚΟ: Οι αντικομματικές συμπεριφορές, η τάση για φυγή και στο βάθος ο Οδυσσέας

Είναι γνωστό πλέον και κανείς δεν μπορεί να το κρύψει, ούτε ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ότι στο ΔΗΚΟ επικρατεί μια ανησυχία εδώ και καιρό, λόγω των διαφορετικών και έντονων απόψεων που ακούγονται κυρίως από τρεις βουλευτές του κόμματος, για το κυπριακό. Χρίστος Ορφανίδης, Παύλος Μυλωνάς και Ζαχαρίας Κουλίας, είναι οι βουλευτές που βρίσκονται απέναντι στην ηγεσία του κόμματος σε ότι αφορά στον τρόπο που πολιτεύεται και στηρίζει την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top