Καταγγελία στο «Τ»: «Υπήρχαν και παιδιά μέσα στο πούλμαν της Ομόνοιας - Κινδύνευσαν ζωές» - Η απάντηση της Αστυνομίας

Καταγγελία στο «Τ»: «Υπήρχαν και παιδιά μέσα στο πούλμαν της Ομόνοιας - Κινδύνευσαν ζωές» - Η απάντηση της Αστυνομίας

Καταγγελία δέχθηκε το ThemaOnline σχετικά με τα επεισόδια έξω από το ξενοδοχείο Landmark στη Λευκωσία που ανέφερε πως στο πούλμαν της Ομόνοιας υπήρχαν και παιδιά.

«Κινδύνευσαν ζωές χθες και κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Έπεσαν δύο δακρυγόνα μέσα στο λεωφορείο» ήταν το μήνυμα της καταγγελίας.

Η επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, στο ThemaOnline, η επίσημη Ομόνοια ζήτησε χθες αργά το βράδυ τη συνοδεία της Αστυνομίας για να μεταβεί με ασφάλεια στο οίκημα της στην οδό Παπανικολή. Παρόλο που δεν ήταν προγραμματισμένο, η Αστυνομία προχώρησε στις σχετικές διευθετήσεις για να μεταβεί το λεωφορείο με τους παίκτες ακολουθώντας συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Στην επιστροφή του λεωφορείου από τους πανηγυρισμούς, ακολουθησε διαδρομή από τη λεωφόρο Μακαρίου προς τα φώτα τροχαίας του Λυκαβηττού και εν τέλει βρέθηκε στα φώτα του ξενοδοχείου Landmark (πρώην Hilton) όπου περί των 200 οπαδών της Ομόνοιας μπήκαν μπροστά από το λεωφορείο. Η επίσημη Ομόνοια ζήτησε και πάλι την συνοδεία της Αστυνομίας και δεχτήκαμε και πάλι το αίτημα.

Με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, οι οπαδοί της Ομόνοιας που βρίσκονταν στο σημείο επιτέθηκαν απρόκλητα στα μέλη της Δύναμης ρίχνοντας πέτρες και φωτοβολίδες προς το μέρος τους με τη χρήση πιστολιού. Τα μέλη της Δύναμης, για λόγους ασφαλείας, ανταποκρίθηκαν κάνοντας χρήση χημικών. Σημειώνεται ότι οι οπαδοί βρίσκονταν μπροστά από το λεωφορείο και τονίζεται ότι τα δακρυγόνα ρίχθηκαν μόνο προς τους οπαδούς και όχι προς το λεωφορείο.

Φαίνεται ότι από τα χημικά στην ατμόσφαιρα επηρεάστηκαν και οι επιβαίνοντες του λεωφορείου που κατέβηκαν και μετά από 10-15 λεπτά μπήκαν και πάλι πίσω. Στην περιοχή ανταποκρίθηκε και ο Αίαντας και με την όψη του οχήματος και την παρουσία της Δύναμης, ο όχλος διαλύθηκε και το λεωφορείο συνέχισε την πορεία του.

Σημειώνεται ότι από πλευράς πολιτών δεν έχει τραυματιστεί κανείς.

Ερωτηθείς αν υπήρχαν παιδιά μέσα στο λεωφορείο, ο Χρίστος Ανδρέου απάντησε ότι η Αστυνομία δεν έχει τέτοια πληροφόρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοψία «Τ» σε προσφυγικές πολυκατοικίες - «Πού θα πάμε;» - «Θέλουν τρία ενοίκια μπροστά. Πού να τα βρω;» - Φωτογραφίες

Αυξημένα λόγω ΑΤΑ τα επιδόματα τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας – Τα ποσά και πότε θα καταβληθούν

Αγαπημένος προορισμός για τους Πολωνούς η Κύπρος – Η αύξηση, η προτίμηση και οι προοπτικές

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE