Φόνος Δημοσθένους: Ελεύθεροι άλλοι δύο - Δεν παρουσίασαν νέα στοιχεία

Φόνος Δημοσθένους: Ελεύθεροι άλλοι δύο - Δεν παρουσίασαν νέα στοιχεία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκαν εκ νέου δυο εκ των υπόπτων που τελούσαν υπό κράτηση για το φόνο εκ προμελέτης του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, που διαπράχθηκε στις 17 Οκτωβρίου, στον Άγιο Αθανάσιο.

Πρόκειται για τον 44χρονο ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας με την οποίαν διέφυγαν οι δράστες μετά την πυρπόληση του βαν οχήματος που χρησιμοποίησαν κατά την δολοφονική ενέδρα και έναν 51χρονο, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με κλοπιμαίο όχημα που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για την παρακολούθηση του Δημοσθένους τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με απόφαση του Δικαστηρίου, αφέθηκαν ελεύθεροι από το Δικαστήριο και οι δύο, αφού η έλλειψη παρουσίασης νέων στοιχείων δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ανανέωση της κράτησης τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE