Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Γιώργος Νταλάρας: Συναντήθηκαν στην Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Γιώργος Νταλάρας: Συναντήθηκαν στην Νέα Υόρκη - Δείτε φωτογραφίες

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι αυτές τις μέρες στην Αμερική στο πρόγραμμα περιοδείας μαζί με τον Δημήτρη Μπάση. Η τραγουδίστρια, η οποία δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στα κοινωνικά δίκτυα, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου ποζάρει χαμογελαστή με τον Γιώργο Νταλάρα σε εστιατόριο της διάσημης πόλης.

Επίσης, τους δύο τραγουδιστές συνοδεύει η σύζυγος του τραγουδιστή, Άννα Νταλάρα και η παραγωγός της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Τώνια Δραγούνη.

«Συναντήσεις αγάπης στο κέντρο του Μανχάταν. Οι συναντήσεις εκτός Ελλάδος έχουν άλλη συγκίνηση», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Θάνατος 32χρονου: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λεμεσό - Πώς τον εντόπισε ο αδερφός του

Θάνατος 32χρονου: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λεμεσό - Πώς τον εντόπισε ο αδερφός του

Άλλη μια τραγωδία στην ίδια περιοχή όπου το περασμένο Σάββατο κάηκε πενταμελής οικογένεια. Ένας 33χρονος, ο Μενέλαος Χριστοδουλίδης, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο της οικίας του, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE