Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη μαραθώνια απόλογία τους -περίπου 12 ώρες- οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς αμέσως μετά τις απολογία τους πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Όπως είναι γνωστό οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 40 και 48 ετών είναι αδέλφια και απολογήθηκαν στον ανακριτή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Πέρασαν μάλιστα το κατώφλι του ανακριτή νωρίς σήμερα το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο 30ος ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, απαγόρευσε ακόμα και την πρόσβαση των διαπιστευμένων δικαστικών συντακτών στο δεύτερο όροφο του κτιρίου 9, παρά το γεγονός πως είχαν σχετική άδεια από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου.

Συνολικά, οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων διήρκησαν έξι ώρες, η δε διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα διήρκησε περίπου δυόμιση με τρεις ώρες.

Αύριο, τέλος, αναμένεται να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας στην ανάκριση η χήρα του δημοσιογράφου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Πληροφορίες: Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ κοντά στην περίοδο του Πάσχα- Ψάχνουν ημερομηνία

Ο διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, και ο ειδικός αντιπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ, συνέχισαν σήμερα τη συζήτηση στο πλαίσιο που έθεσαν οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, στη συνάντηση τους στις 2 Απριλίου, την πρώτη που είχαν μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE