«Ξάφρισαν» αυτοκίνητα στη Λευκωσία - Πήραν από τσάντες μέχρι χρηματικά ποσά - Χειροπέδες σε τρεις

«Ξάφρισαν» αυτοκίνητα στη Λευκωσία - Πήραν από τσάντες μέχρι χρηματικά ποσά - Χειροπέδες σε τρεις

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών που διαπράχθηκαν σε Λάρνακα και Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 64χρονο, ότι στις 26/04/2023, άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητο του το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 32χρονης και 27χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Οι δύο ύποπτοι, στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κλητευθούν αργότερα.

Επίσης, στις 08/04/2023, έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 68χρονη, ότι άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λάρνακας, δύο τσάντες που περιείχαν προσωπικά της αντικείμενα, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE