Συγκεκριμένα, γύρω στις 5μ.μ. χθες, ενώ 59χρονη, έχοντας ως συνοδηγό 35χρονη, οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον κύριο δρόμο Τσάδας - Στρουμπιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρό τροχαίο: Μετωπική σύγκρουση στην Πάφο – Κρίσιμα 61χρονος που μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 59χρονη και η 35χρονη, αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολυθήκαν.
Ο 61χρονος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στη συνέχεια, με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σήμερα το μεγάλο τετ-α-τετ Αναστασιάδη-Αβέρωφ μετά τις Εκλογές – Κάνουν απολογισμό και στέλνουν μήνυμα ενότητας στον ΔΗΣΥ
E-kalathi: Θα «τρώνε» πρόστιμο όσες υπεραγορές δεν συμμορφώνονται – Με διάταγμα τα προϊόντα που θα περιλαμβάνονται
Εξαφάνιση Περικλέους: Χειροπέδες σε άλλους δύο - Συνολικά έξι οι συλληφθέντες
Καιρός: Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Σε ισχύ σήμερα κίτρινη προειδοποίηση