Χειροπέδες σε 39χρονο - Έβαλε φωτιά σε οχήματα - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

Χειροπέδες σε 39χρονο - Έβαλε φωτιά σε οχήματα - Καταστράφηκαν ολοσχερώς

 

Στη σύλληψη ενός άντρα ηλικίας 39 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά εμπρησμό οχημάτων.

Συγκεκριμένα, στις 18/04/2023 γύρω στις 2 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από την οικία των ιδιοκτητών τους, στην επαρχία Λευκωσίας.

Από τη φωτιά, τα δύο οχήματα ιδιοκτησίας 47χρονου και 44χρονης, καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Εναντίον του 39χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE