Δίκη Καμπανού «Εγώ μαχαίρωσα τον Άλκη» - Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος

Δίκη Καμπανού «Εγώ μαχαίρωσα τον Άλκη» - Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος

Το θανατηφόρο τραύμα παραδέχτηκε ότι προκάλεσε ο δεύτερος από τους 12 κατηγορούμενους, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας του Άλκη και τραυματισμού των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου.

Ο συνοδηγός του πρώτου από τα τρία οχήματα που έφθασαν στο σημείο ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έπληξε με μαχαίρι το δεξί πόδι του 19χρονου θύματος, με αποτέλεσμα την τρώση της μηριαίας αρτηρίας που τον οδήγησε στο θάνατο.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, το περασμένο Ιανουάριο, ύστερα από σχετική ερώτηση της προέδρου της έδρας για την παραδοχή ή την άρνηση των κατηγοριών, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε πει επί λέξη: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Από τους υπόλοιπους 11 οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιοι ζήτησαν συγγνώμη και άλλοι αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται, διευκρινίζοντας ότι δεν χτύπησαν τον άτυχο Άλκη Καμπανό.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE