Δίνει μάχη για τη ζωή ο ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα - Με εγκεφαλική αιμορραγία στο Νοσοκομείο

Δίνει μάχη για τη ζωή ο ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα - Με εγκεφαλική αιμορραγία στο Νοσοκομείο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται 71χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε νέα οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες στη Λεμεσό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και 28χρονος οδηγός μοτοσικλέτας.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30μ.μ. χθες, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ‘Γ, στη Λεμεσό. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στην προσπάθεια του 71χρονου να διασταυρώσει, πεζός το δρόμο, παρασύρθηκε από τη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ο 28χρονος. Τόσο ο 71χρονος, όσο και ο 28χρονος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε ο 71χρονος υπέστη μεταξύ άλλων εγκεφαλική αιμορραγία, υπαραχνοειδή αιμορραγία και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 28χρονος έφερε ελαφρά τραύματα και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο.

Τα αίτια της σύγκρουσης διερευνώνται από την Τροχαία Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE