Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά επικίνδυνος φορτιστής USB - Δείτε φωτογραφία

Αποσύρεται από την κυπριακή αγορά επικίνδυνος φορτιστής USB - Δείτε φωτογραφία

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι έχει εντοπίσει στην αγορά το πιο κάτω προϊόν, το οποίo δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς και σοβαρούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη.

Ως εκ τούτου, ο κατασκευαστής έχει προβεί σε εθελοντική απόσυρση και ανάκλησή του από την αγορά.

Προϊόν

  • Κατηγορία: Μετατροπείς, προσαρμογείς και φορτιστές
  • Είδος: Φορτιστής USB (PD Power Adapter)
  • Εμπορική επωνυμία: Lamtech (στη συσκευασία)
  • Κατασκευαστής: Stefinet Multimedia A.E.
  • Μοντέλο: RRC065 C-1A1C-PD30W
  • Χαρακτηριστικά: 0.5 Α, 100-240 V, 50/60 Hz
  • Χώρα κατασκευής: Κίνα
  • Διανομέας: ALEXANDROS STEPHANIS & CO LTD

Κίνδυνος:Ηλεκτροπληξία

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει σημείο πώλησης τέτοιου προϊόντος ή χρειάζεται επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις να επικοινωνεί με το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών στo τηλέφωνo 22800522 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση msa@ems.mcw.gov.cy ή στο φαξ 22348202.

Προτρέπονται οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το πιο πάνω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν και να το επιστρέψουν άμεσα στον πωλητή, δηλαδή στο κατάστημα από το οποίο το έχουν προμηθευτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Video: Ανησυχία για τις εξελίξεις με την ηλεκτρική διασύνδεση - «Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη»

Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη, ανέφερε ειδικός σε θέματα ενέργειας, Τσαρλς Έλληνας, σχετικά με την ηλεκτρική διασύνδεση, εκφράζοντας ανησυχία ότι η ΕΕ, παρόλο που επενδύει στο έργο με €658 εκατομμύρια, «δεν βγαίνει δημόσια να πάρει μια θέση».