Διασωληνωμένος ο ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Λεμεσό - Μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Διασωληνωμένος ο ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στη Λεμεσό - Μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 72χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, γύρω στις 12:30, στην λεωφόρο Μακαρίου Γ’, στην Μέσα Γειτονιά, διανομέας φαγητού, παρέσυρε με την μοτοσικλέτα του 72χρονο πεζό, ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Τόσο ο 72χρονος όσο και ο οδηγός της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, η κατάσταση του ηλικιωμένου κρίνεται ως σοβαρή, ενώ ο διανομέας φαγητού φέρει ελαφρά τραύματα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηλικιωμένος διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE