Προειδοποιητικό μήνυμα σε είσοδο πολυκατοικίας στην Ελλάδα: «Άμα σε πιάσω να κατουράς...»

Προειδοποιητικό μήνυμα σε είσοδο πολυκατοικίας στην Ελλάδα: «Άμα σε πιάσω να κατουράς...»

Στο μάτι φαίνεται ότι έχει βάλει την είσοδο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς την επισκέπτεται συχνά για να κάνει την ανάγκη του.

Οι ένοικοι απηύδησαν με όλη αυτή την κατάσταση και αποφάσισαν να στείλουν ένα μήνυμα στον... ακρατή προειδοποιώντας τον.

«Άμα σε πιάσω εσένα που κατουράς θα κάνεις τρεις μήνες νοσοκομείο», του γράφουν στο μήνυμα έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Πάντως, στην συγκεκριμένη πολυκατοικία που βρίσκεται κοντά στο Μπιτ Παζάρ, οι ένοικοι φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν γενικώς τέτοιου είδους προβλήματα καθώς υπάρχει και ένα μήνυμα που αναφέρει: «Σας παρακαλώ μην πετάτε σκουπίδια και αποτσίγαρα στις σκάλες και στην αυλή. Δεν δεχόμαστε διαφημιστικά έντυπα φυλλάδια».

Πολυκατοικία μήνυμα

Πηγή φωτογραφίας: karfitsa.gr

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE