ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στις συζητήσεις για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή αναμένεται να καθοριστούν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 12.4.23 και η ώρα 16:18 σε περίπτερο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Χλώρακα, όπου εργάζονταν υπάλληλος ηλικίας 17 ετών, εισήλθε άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και φώναζε στα ελληνικά “ληστεία, ληστεία”.
Ακολούθως ο δράστης έτρεξε πίσω από τον πάγκο άνοιξε το ταμείο του περιπτέρου και φέρεται να απέσπασε περίπου 250 ευρώ.
Ο νεαρός ταμίας προσπάθησε να τον ανακόψει από τα χέρια του, αλλά ανεπιτυχώς.
Η σκηνή αποκλείστηκε εξετάστηκε επιστημονικά, ενώ η Αστυνομία, είπε ο κ. Νικολάου, διενεργεί εξετάσεις στην περιοχή για εξασφάλιση μαρτυρίας ως προς τις κινήσεις του δράστη με σκοπό τον εντοπισμό του.
Ο δράστης φορούσε σκούρα ρούχα και φούτερ μπλούζα.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Μπορεί η Βουλή να επιβάλει κυρώσεις στον Θεμιστοκλέους; Τι προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας
Έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες πλήττουν την Κύπρο - Νέα κίτρινη προειδοποίηση
Πάτησαν γκάζι οι εγγραφές νέων οχημάτων – Ραγδαία αύξηση σε ηλεκτρικά και υβριδικά – Στοιχεία
Γιατί το TikTok είναι «απαγορευμένο» στη Δύση για κυβερνήσεις, υπουργούς και αξιωματούχους
Πούτιν εν κινδύνω: Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου δεν είναι τόσο ασφαλής όσο φαίνεται
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις