Μπούκαρε σε περίπτερο και φώναζε «ληστεία» - Πήρε τα λεφτά από το ταμείο και έγινε καπνός

  Μπούκαρε σε περίπτερο και φώναζε «ληστεία» - Πήρε τα λεφτά από το ταμείο και έγινε καπνός

Ληστεία διαπράχτηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε περίπτερο στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 12.4.23 και η ώρα 16:18 σε περίπτερο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Χλώρακα, όπου εργάζονταν υπάλληλος ηλικίας 17 ετών, εισήλθε άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του και φώναζε στα ελληνικά “ληστεία, ληστεία”.

Ακολούθως ο δράστης έτρεξε πίσω από τον πάγκο άνοιξε το ταμείο του περιπτέρου και φέρεται να απέσπασε περίπου 250 ευρώ.

Ο νεαρός ταμίας προσπάθησε να τον ανακόψει από τα χέρια του, αλλά ανεπιτυχώς. 

Η σκηνή αποκλείστηκε εξετάστηκε επιστημονικά, ενώ η Αστυνομία, είπε ο κ. Νικολάου, διενεργεί εξετάσεις στην περιοχή για εξασφάλιση μαρτυρίας ως προς τις κινήσεις του δράστη με σκοπό τον εντοπισμό του.

Ο δράστης φορούσε σκούρα ρούχα και φούτερ μπλούζα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποίηση εξέφρασε η κυβέρνηση για το γεγονός ότι στο κοινό ανακοινωθέν προτάσσεται η πολιτική ισότητα, με τρόπο που παραπέμπει σαφώς στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και επαναφέρει το Κυπριακό στις ράγες της συμφωνημένης βάσης λύσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE