Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών για τα άτομα με αναπηρίες - Όλες οι πληροφορίες

Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών για τα άτομα με αναπηρίες - Όλες οι πληροφορίες

Το Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών για τα Άτομα με Αναπηρίες, που εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 10.5.2022, αναμένεται να λειτουργήσει και σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος  Ενσωμάτωσης Ατόμων με Αναπηρίες, για διακοπές που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2023, ξεκινά η παραλαβή αιτήσεων από τις 2 Μαΐου 2023 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2023.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών για Άτομα με Αναπηρίες καθώς και το έντυπο αίτησης από:

(α) την ιστοσελίδα του Τμήματος: www.dmsw.gov.cy/dsid

(β) τα Κέντρα Αξιολόγησης Αναπηρίας του ΤΚΕΑΑ στη Λευκωσία (Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ 67, 2220 Λατσιά), Λεμεσό (Αποστόλου Ανδρέα 11, Hyper Tower, Κατάστημα 1, 4007 Μέσα Γειτονιά) και Λάρνακα (Ακροπόλεως 25 & Χανίων, 7000 Μενεού) και

(γ) τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλες τις πόλεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται ανάλογα με την επαρχία διαμονής τους, στα τηλέφωνα 22-815015/22-815082 για Επαρχία Λευκωσίας, 25-729131 για Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και 24-205975 για Επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.