Διττή ανάγνωση, Ένας ο στόχος...

Διττή ανάγνωση, Ένας ο στόχος...

Το ματς της ΑΕΚ μπορεί κανείς να το... διαβάσει από διαφορετικές "οπτικές γωνίες". Είναι αυτοί που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο κι αυτοί που το βλέπουν μισοάδειο.

Το... ένστικτο της επιβίωσης κράτησε ζωντανή την ΑΕΚ που γλίτωσε την ήττα που θα την έστελνε στο -7 από την κορυφή. Η απόσταση από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε στους 4 βαθμούς (62-58), όμως στη δεύτερη θέση πλέον είναι ο Άρης με 60 βαθμούς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE