«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 23χρονης Ανδρονίκης – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή της άτυχης 23χρονης Ανδρονίκης – Όσα κατέδειξε

Διενεργήθηκε σήμερα (04/04) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης Ανδρονίκης Παρασκευά, που άφησε την τελευταία της πνοή χθες μετά από θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση με λεωφορείο στον δρόμο Σωτήρας-Λιοπετρίου.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή, Ορθόδοξο Ορθοδόξου και σύμφωνα με τα ευρήματα, κατέδειξε πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων, συνέπεια της σφοδρής σύγκρουσης.

Υπενθυμίζεται ότι από την σύγκρουση το όχημα κατέληξε στο κέντρο του δρόμου και για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του λεωφορείου και 4 αλλοδαποί επιβάτες οι οποίοι επίσης μετέβησαν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Μαζί της βρισκόταν και το κοριτσάκι της ηλικίας 3 ετών, του οποίου η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE