ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για την υπόθεση αδειών οδήγησης με πλαστά έγγραφα

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για την υπόθεση αδειών οδήγησης με πλαστά έγγραφα

Υπό επταήμερη κράτηση τέθηκαν το μεσημέρι δύο πρόσωπα, 43χρονη υπάλληλος σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη και 57χρονος, που είχαν συλληφθεί χθες για την υπόθεση έκδοσης αδειών οδήγησης με πλαστά έγγραφα.

Η 43χρονη οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του δικαστηρίου, ενώ ο 57χρονος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού και η διαδικασία έγινε εν τη απουσία του και στην παρουσία του δικηγόρου του.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η 43χρονη φέρεται να είναι το πρόσωπο που παρέλαβε και τις 20 αιτήσεις των αλλοδαπών για την ανανέωση των αδειών οδήγησης τους, στις οποίες υπήρχαν πλαστογραφημένα έντυπα, ενώ απουσίαζαν σημαντικά έγγραφα, τα οποία ήταν απαραίτητα για την επανέκδοση των αδειών.

Περαιτέρω ηγέρθησαν υπόνοιες εναντίον της 43χρονης, η οποία πήγε απόσπαση για δύο ημέρες στο ΚΕΠ στον Αγρό και αυτές τις δύο ημέρες φέρεται να δέχθηκε τέσσερις αιτήσεις στις οποίες υπήρχαν πλαστογραφημένα έγγραφα.

Όσον αφορά τον 57χρονο που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών, φέρεται να ήταν το πρόσωπο που βοηθούσε τον 65χρονο, που ήδη τελεί υπό κράτηση για την ίδια υπόθεση. Οι δύο ύποπτοι αρνούνται ενοχή στην υπόθεση.

Σε σχέση με την υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση πέντε αλλοδαποί, ενώ καταζητούνται άλλοι 18. Τελούν επίσης υπό κράτηση άλλοι τέσσερις Ελληνοκύπριοι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top