Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Στο Δικαστήριο η υπόθεση για άλλους τέσσερις

Νέα σύλληψη για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Στο Δικαστήριο η υπόθεση για άλλους τέσσερις

Σε νέα σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το απόγευμα της 26ης Μαρτίου 2023, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Πρόκειται για 21χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Ο 21χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης διάρκειας μίας ημέρας.

Η φωτογραφία του 21χρονου είχε δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στο πλαίσιο των προσπαθειών εντοπισμού του. 

Σε μια άλλη εξέλιξη άλλα τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 24, 30, 29 και 25 ετών, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση, σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον τους.

Μετά την καταχώρηση της υπόθεσης, το Δικαστήριο διέταξε όπως οι τέσσερις κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι, αφού υπογράψουν εγγύηση ύψους €5,000 ο καθένας και υπό τον όρο ότι θα παρουσιάζονται μία φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό.

Επίσης το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους, με ισχύ μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.