Θάνατος βρέφους στην Πάφο: Σήμερα η νεκροτομή επί της σορού - Δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις

Θάνατος βρέφους στην Πάφο: Σήμερα η νεκροτομή επί της σορού - Δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία επί της σορού του βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του το Σάββατο, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοψία στη σκηνή δεν έχει διενεργηθεί, αφού λόγω των γεγονότων που προέκυψαν δεν κρίθηκε ότι χρειάζεται, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να καταδείξει τα αίτια του θανάτου του δίμηνου βρέφους αναμένεται να γίνει σήμερα στο νεκροτομείο στις 16:00 το απόγευμα.

Στο μεταξύ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό το βρέφος από τους γονείς του διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το δίμηνο αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο - και οι δύο ηλικίας 23 ετών - οι οποίοι αφού το εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.