Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του στην Πάφο, το πρωί του Σαββάτου (01/04).

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους, αναμένεται να εξακριβωθούν με την λήψη των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Στο μεταξύ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό το βρέφος από τους γονείς του διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το δίμηνο αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο - και οι δύο ηλικίας 23 ετών - οι οποίοι αφού το εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE