Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του στην Πάφο, το πρωί του Σαββάτου (01/04).

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου του βρέφους, αναμένεται να εξακριβωθούν με την λήψη των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων.

Στο μεταξύ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό το βρέφος από τους γονείς του διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το δίμηνο αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο - και οι δύο ηλικίας 23 ετών - οι οποίοι αφού το εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE