Δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις το άτυχο βρέφος που «έσβησε» στην Πάφο - Το εντόπισαν αναίσθητο στο κρεβάτι του

Δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις το άτυχο βρέφος που «έσβησε» στην Πάφο - Το εντόπισαν αναίσθητο στο κρεβάτι του

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό ένα βρέφος από τους γονείς του διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου ενώ σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Τσαππής ανέφερε πως για την υπόθεση έχει ειδοποιηθεί ιατροδικαστής και ανακριτική ομάδα, η οποία επιφορτίστηκε με την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο σήμερα, Σάββατο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα του ThemaOnline, αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο - και οι δύο ηλικίας 23 ετών - οι οποίοι αφού το εντόπισαν σήμερα το πρωί αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE