Αυτούς τους τρεις φίλαθλους ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Δείτε φωτογραφίες

Αυτούς τους τρεις φίλαθλους ψάχνει η Αστυνομία για τα επεισόδια στο «Ελευθερία» - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Γιώργου Γλυκύ, 24 ετών, από τη Λεμεσό, του Ονησίφορου Κωνσταντίνου, 20 ετών, από τη Λεμεσό, και του Μάριου Ρούμπα, 30 ετών, από τη Λεμεσό, οι οποίοι καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, εμπρησμού, οχλαγωγίας, χρήσης επικίνδυνου αντικειμένου και μεταφοράς επιθετικού όπλου.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023, στη Λευκωσία. (Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία»).

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE