Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για παράτυπους μετανάστες στη Λευκωσία - Υπό κράτηση 15 πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για παράτυπους μετανάστες στη Λευκωσία - Υπό κράτηση 15 πρόσωπα

Στη σύλληψη 15 προσώπων, τα οποία διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί και σε αυτή συμμετείχαν μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου Αστυνομίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες σε διάφορα υποστατικά στη Λευκωσία, ενώ εντοπίστηκαν και ελέγχθηκαν συνολικά 45 αλλοδαποί.

Δεκαπέντε από τα πιο πάνω πρόσωπα, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στην Κύπρο. Ως εκ τούτου συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για έναρξη της διαδικασίας απέλασής τους.

Η Υ.Α.&Μ. Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE