Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, ο δρόμος στην περιοχή έχει ανοίξει αλλά η στάση έχει μεταφερθεί λίγο πιο κάτω.
Ο Εμπορικός Διευθυντής της CTP, Αλέξανδρος Καμπέρος, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν τουαλέτες, ούτε η δυνατότητα για έκδοση εισιτηρίων»
«Μετράμε τις ζημιές για να δούμε πότε θα αποκατασταθούν και να μπορέσουμε να έρθουμε πίσω στην κανονικότητα», πρόσθεσε.
Μεταξύ άλλων ο Εμπορικός Διευθυντής σημείωσε ότι τον σταθμό χρησιμοποιούν περίπου 2600 άτομα την ημέρα, ενώ ανέφερε ότι αναζητείται προσωρινή λύση, ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες, μέχρι να γκρεμιστούν οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις και να ανεγερθούν καινούργιες.
«Ο κόσμος τώρα μπορεί να πάρει εισιτήρια από το Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, από την πλατεία Σολωμού και από τον σταθμό στην Ταμασό. Μπορούν να παραγγείλουν τις κάρτες τους online και η πίστωση γίνεται επίσης Online. Υπάρχει εισιτήριο και μέσα στο λεωφορείο αλλά είναι λίγο πιο ακριβό», κατέληξε ο κύριος Καμπέρος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σκηνοθετημένη ληστεία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκαν 8 χειροφωτοβολίδες αλεξιπτώτου στο σπίτι του συνεργού
Πρώτες «φωτιές» για την κυβέρνηση - Zήτησε μέτρα ο Πρόεδρος
«Όχι» Φουρλά για αναπληρωτής ΔΗΣΥ- Στήνουν κάλπες για αντιπροέδρους
Εστιατόρια: Θα δούμε νέες αυξήσεις στις τιμές ή όχι; - «Άλλο τι συμβαίνει στο εξωτερικό, κι άλλο στην Κύπρο»
Στα σκαριά νέο σύστημα αξιολόγησης των υπαλλήλων της ΑΗΚ – Τα κριτήρια, η βαρύτητά τους και ο στόχος
Καταγγελία σοκ στην Πάφο: Ήρθε για εργασίες στο σπίτι και την βίασε - Στο Κακουργιοδικείο οδηγείται 40χρονος
Νύχτες τρόμου από τις κροτίδες: Το έθιμο έγινε...εφιάλτης για τους κατοίκους της Ορόκλινης - «Μητέρα έτρεχε με το βρέφος στην αγκαλιά για να γλιτώσει»