LIFESTYLE

Αφόρητα sexy! (VIDEO) Ποιά Κύπρια popstar διέλυσε το Youtube με 8 εκατομμύρια views;

Αφόρητα sexy! (VIDEO) Ποιά Κύπρια popstar διέλυσε το Youtube με 8 εκατομμύρια views;

Ο μετρητής (VIEWS) στο YOUTUBE είναι αδιάψευστος μάρτυρας κατά πόσο ένα τραγούδι ή ένα βίντεο έχει προβληθεί αρκετά και πόσο αγαπητό είναι στο ευρύ κοινό.

Στην περίπτωση της γνωστής τραγουδίστριας απο την Πάφο, Νικόλ Παπααριστοδήμου, το κοντέρ κτύπησε κόκκινο με το CHIKI CHIKI να ξεπερνάει ήδη τα 8 εκατομμύρια views και να κάνει την ίδια την Νικόλ πολύ ευτυχισμένη.

Η Νικόλ ευρισκόμενη στην άλλη άκρη του κόσμου, στο Σίδνευ της Αυστραλίας, σχολίασε την επιτυχία της γράφοντας στο INSTAGRAM:

«Ουαουυυ!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το τραγούδι μου Chiki Chiki ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια views στο YOUTUBE! Θέλω πραγματικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξή σας! Την αγάπη μου και τα φιλιά μου απο το Σίδνευ στην Αυστραλία!»

Πατήστε το PLAY και δείτε το αφόρητα SEXY videoclip της δικιάς μας Νικόλ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top