Οργή και αποτροπιασμός! Εξτρεμιστές έκαψαν ένα μωρό 18 μηνών στη Δυτική Όχθη (Φωτογραφίες σοκ)

Οργή και αποτροπιασμός! Εξτρεμιστές έκαψαν ένα μωρό 18 μηνών στη Δυτική Όχθη (Φωτογραφίες σοκ)

Κύματα οργής στο Twitter με το hashtag #WasBurnedAlive να γίνεται παγκόσμιο trend.

Οι χρήστες είναι εξοργισμένοι με την είδηση ότι ένα βρέφος 18 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι της οικογένειάς του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, η οποία φέρεται να οφείλεται σε εμπρησμό από εβραίους εξτρεμιστές, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.  

Από την φωτιά τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι--ένοικοι του ίδιου σπιτιού--οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε ισραηλινά νοσοκομεία, σύμφωνα με αξιωματούχους.  

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούμπα Σάμρι είπε ότι στους τοίχους του σπιτιού που πυρπολήθηκε, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ήταν γραμμένο το σλόγκαν "Price Tag", το οποίο στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιήσει Ισραηλινοί εξτρεμιστές.   "Πρόκειται για μία ύποπτη επίθεση με εθνικιστικά κίνητρα", είπε η Σάμρι και πρόσθεσε ότι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται επί τόπου.  

Η οργάνωση "Price Tag" κατηγορείται για μία σειρά από εμπρηστικές επιθέσεις σε τεμένη της Δυτικής Όχθης τα τελευταία χρόνια.

Embedded image permalink

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE