Ντυμένοι με πολύχρωμα ρούχα αποχαιρετούν την 26χρονη Κυριακή Ευαγγέλου – Αύριο το τελευταίο αντίο - Η παράκληση της Οικογένειας

Ντυμένοι με πολύχρωμα ρούχα αποχαιρετούν την 26χρονη Κυριακή Ευαγγέλου – Αύριο το τελευταίο αντίο - Η παράκληση της Οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Παρασκευή (17/03) συγγενείς και φίλοι στην 26χρονη Κυριακή Ευαγγέλου που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο που συνέβη μετά από μετωπική σύγκρουση στην οδό Ιδαλίου με κατεύθυνση από την Ποταμιά προς Δάλι.

Η Κηδεία και η ταφή της Κυριακής Ευαγγέλου θα τελεστή την Παρασκευή 17/3/2023 η ώρα 3:00 το απόγευμα στην Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στη Ποταμιά.

Παράκληση της οικογένειας είναι όλοι οι φίλοι της Κυριακής να είναι ντυμένοι με πολύχρωμα ρούχα, ενώ αντί Στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια με σκοπό την επιδιόρθωση της κατοικία της Οικογένειας που καταστράφηκε από πυρκαγιά πριν 4 χρόνια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE