Ο νεαρός τραυματίας βρέθηκε χτυπημένος στην άκρη του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού στο ύψος της περιοχής Πέτρα του Ρωμιού.
Στη σκηνή βρίσκεται η Αστυνομία, μέλη της οποίας εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο τραυματισμός του άνδρα.
Περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν για την ταυτότητα του τραυματία ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν υπάρχουν.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Τσαππής ανέφερε πως ο τραυματίας είναι Βρετανός αλλά δεν υπάρχουν προς το παρόν σαφείς ενδείξεις για το πώς βρέθηκε τραυματίας και εγκαταλελειμμένος στην περιοχή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
LIVE - Τέμπη: Η επόμενη μέρα μετά τις δεκάδες κηδείες - Ο σταθμάρχης και οι κινήσεις της ελληνικής Κυβέρνησης
Η πολύωρη απολογία του σταθμάρχη Λάρισας - Τα λάθη και οι ευθύνες σε άλλους - «Αυτό που μπορώ να εικάσω είναι ότι το κλειδί κούμπωσε στιγμιαία»
Στα «high» τους τα ενοίκια - Τίποτα σε χαμηλή τιμή στη Λεμεσό - Ξέφυγε η Πάφος
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέφος έπεσε από τα χέρια του πατέρα του και πέθανε
Πότε είχαμε τρένο στην Κύπρο - Η ιστορία του «ξεχασμένου» σιδηρόδρομου - Δείτε βίντεο
Ετοιμάζει νέα πρόταση για τα τετράμηνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Πότε θα είναι έτοιμη και που θα στοχεύει