«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο, μετά τον θάνατο του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης ήταν έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος ενώ είχε μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ.

Εργάστηκε σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων όλα τα χρόνια που ήταν στον χώρο, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στο Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.