«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Θλίψη επικρατεί στον δημοσιογραφικό χώρο, μετά τον θάνατο του Παναγιώτη Γκαραγκάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία μόλις 40 ετών. Ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης ήταν έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος ενώ είχε μακρά θητεία στον χώρο των ΜΜΕ.

Εργάστηκε σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδων όλα τα χρόνια που ήταν στον χώρο, όπως ο Sport FM, το Sport 24, το Sportime, το RedPlanet.gr, το Athlosnews.gr και το FWS.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στο Foxbet.gr στη θέση του αρχισυντάκτη, ενώ κάλυπτε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE