Του στέρησαν την άδεια και του έδωσαν πρόστιμο - Η ποινή του 25χρονου που «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο

Του στέρησαν την άδεια και του έδωσαν πρόστιμο - Η ποινή του 25χρονου που «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ, οκτώ βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού για δύο μήνες, σε νεαρό ηλικίας 25 ετών, ο οποίος οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου με διπλάσια σχεδόν ταχύτητα από την επιτρεπόμενη και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαρτίου τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν και ανέκοψαν οδηγό, ο οποίος κινείτο με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο».

Από εξετάσεις που ακολούθησαν «διαπιστώθηκε, ότι επρόκειτο για νεαρό αλλοδαπό άντρα ηλικίας 25 ετών, στον οποίο έγινε και προκαταρκτική εξέταση ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα. Ο 25χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος».

Παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου και κατηγορήθηκε για το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον 25χρονο, χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ, οκτώ βαθμούς ποινής και στέρηση της άδειας οδηγού του για δύο μήνες αρχίζοντας από σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE