Κύπρια μάνα δεν έχει γάλα για το παιδί - « Η κατάσταση είναι τραγικότατη...Σε λιγότερο από 48ώρες εννέα εκκλήσεις για βοήθεια»

Κύπρια μάνα δεν έχει γάλα για το παιδί - « Η κατάσταση είναι τραγικότατη...Σε λιγότερο από 48ώρες εννέα εκκλήσεις για βοήθεια»

« Η κατάσταση των συμπολιτών μας είναι τραγικότατη», αναφέρει μια εκ των διαχειριστών εθελοντικής ομάδας.

Σύμφωνα με μια εκ της διαχειρίστριες της εθελοντικής ομάδας "For a better World" , σε λιγότερο από 48 ώρες είχαν εννέα νέες εκκλήσεις για βοήθεια.

« Μάνα να μην έχει γάλα για το παιδί, άλλη να μην έχει φαγητό, άλλη μητέρα να μην μπορεί να μεταβεί στο γιατρό διότι δεν έχει καύσιμα, γυναίκα να μην μπορεί να πάρει τη φαρμακευτική της αγωγή και πολλά άλλα».

Σε ανάρτηση της ομάδας αναφέρθηκαν 9 οικογένειες με τις ανάγκες . Δείτε πιο κάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.