Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί με πλαστή άδεια και να βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 40χρονος

Τον «τσάκωσαν» να οδηγεί με πλαστή άδεια και να βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο – «Άκουσε» την ποινή του 40χρονος

Ποινή φυλάκισης διαρκείας 60 ημερών επιβλήθηκαν από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι σε 40 χρόνο αλλοδαπό άντρα από την Ινδία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος  εντοπίστηκε στις 6/2/23 στο Παραλιμνι να οδηγεί χωρίς άδεια οδηγού, με πλαστή άδεια οδήγησης, με αναλογία αλκοόλης στην εκπνοή του 14mg αντί 9 mg από πρόσωπο που δεν κατέχει άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, με φθαρμένα ελαστικά και χωρίς οπίσθια φώτα φρενών.

Η ποινή συντρέχει με ποινή 60 ημερών που επιβλήθηκε στον εν θέματι αλλοδαπό ο οποίος κατά την διερεύνηση της υπό αναφοράς υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής  Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.