Μαυρογιάννης: Εργάζεται από το σπίτι μετά το θετικό τέστ κορωνοϊου- Πως θα περάσει τις γιορτές
21.12.2022 - 11:34
Σε περιορισμό στο σπίτι του, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννη, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊο.
Όπως ανέφερε στην εκπομπή "Alpha Ενημέρωση", άτομο από την ομάδα του κ.Μαυρογιάννη βρέθηκε θετικό, και έτσι ακολουθώντας τα πρωτόκολλα, μετά από εξέταση επιβεβαιώθηκε και η διάγνωση θετικού αποτελέσματος τεστ και του ίδιου.
Το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊο, τον ανάγκασε να βάλει παύση για λίγο και να διακόψει την προεκλογική του καμπάνια με εκδηλώσεις, ενώ συνεχίζει να εργάζεται από το σπίτι.
Ο ίδιος τοποθετήθηκε για τα αποτελέσματα στις Προεδρικές αναφέροντας " Θα είμαστε στον δεύτερο γύρο... Πρόθεση μας να κερδίσουμε τις εκλογές".
Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο πως θα περάσει τις γιορτές σε περίπτωση που το τεστ δείξει αρνητικό: "Θα περάσω στο σπίτι στον Αγρό με πολλά μέλη της οικογένειας μου"
Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.