Αρικλί: «Θα ξαναρχίσουν οι εργασίες για δημιουργία ‘εθνικής αεροπορικής εταιρείας’»

Αρικλί: «Θα ξαναρχίσουν οι εργασίες για δημιουργία ‘εθνικής αεροπορικής εταιρείας’»

Θα ξεκινήσουν και πάλι προσπάθειες για την ίδρυση αεροπορικής εταιρίας στα κατεχόμενα, δήλωσε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι μιλώντας σε εκπομπή του «Μπαϊράκ» ο κ. Αρικλί ανέφερε ότι δύο νέες εταιρείες θα εισέλθουν στην αγορά με πτήσεις προς τα κατεχόμενα από τον Μάρτιο. «Από αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινάμε εκ νέου τις εργασίες μας για τη δημιουργία μιας νέας εθνικής αεροπορικής εταιρείας. Ξεκινάμε ξανά διαπραγματεύσεις με δύο διαφορετικές εταιρείες. Ίσως μπορέσουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα ακόμα και αυτό το Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Αρικλί υποστήριξε επίσης ότι οι εργασίες για τη νέα αεροπορική εταιρεία θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν πριν από τις «εκλογές».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE