Το Masterchef στην Λευκωσία

Το Masterchef στην Λευκωσία

O αγαπημένος Κύπριος διαγωνιζόμενος του Ελληνικού Masterchef Σταυρής Γεωργίου διοργάνωσε ένα μοναδικό σεμινάριο σύγχρονης μεσογειακής γαστρονομίας αποκλειστικά για τους φοιτητές Μαγειρικών Τεχνών του American College.

Στο πολύωρο μονοήμερο σεμινάριο, οι φοιτητές του Κολεγίου είχαν την ευκαιρία να μαγειρέψουν δίπλα στον ταλαντούχο σεφ και να δοκιμάσουν πέντε πρωτότυπες συνταγές του, όπως ραβιόλια γαρίδα σε σάλτσα bisque με αφρό σελινόριζας και focaccia με σκόρδο και αρωματισμένο βούτυρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας διαγωνιζόμενος του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού επισκέπτεται το American College, αφού οι Τιμολέων Διαμαντής και Χρήστος Μπάρκας έχουν ήδη διοργανώσει παρόμοιες και δωρεάν για τους φοιτητές εκδηλώσεις. Ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Κολεγίου Γιάννης Ιωάννου τόνισε πως «η συνεργασία με νέους, ταλαντούχους και προβεβλημένους επαγγελματίες δε προσδίδει μόνο γνώσεις, αλλά και ενθουσιασμό στους φοιτητές μας».

Το American College προσφέρει αξιολογημένα προγράμματα στον κλάδο της Φιλοξενίας σε προσιτές τιμές και ευκολίες πληρωμής, όπως:

• Μαγειρικές Τέχνες
• Διοίκηση Ξενοδοχειακών μονάδων
• Διοίκηση Τουρισμού

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 22368013 ή στο [email protected].

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE