Επίθεση στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας - Υπέστη κάκωση αυχένα και κάταγμα ο Αστυνομικός

Επίθεση στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας - Υπέστη κάκωση αυχένα και κάταγμα ο Αστυνομικός

Γύρω στις 9.15 το πρωί σήμερα 27χρονος, ο οποίος βρισκόταν στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, επιτέθηκε εναντίον γυναίκας που τον συνόδευε και άρχισε να την κτυπά με τα χέρια και τα πόδια του σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Αμέσως, προς βοήθεια της γυναίκας προσέτρεξε μέλος της Αστυνομίας, το οποίο βρισκόταν στο Νοσοκομείο, αλλά ήταν εκτός καθήκοντος και ακινητοποίησε τον 27χρονο, ο οποίος επιτέθηκε και εναντίον του μέλους της Αστυνομίας και το κτύπησε, προκαλώντας του κάκωση αυχένα και κάταγμα δακτύλου του δεξιού του χεριού.

Στη συνέχεια με τη βοήθεια άλλου μέλους της Αστυνομίας, το οποίο ήταν καθήκον στο Νοσοκομείο, επιτεύχθηκε η σύλληψη του 27χρονου και ακολούθως, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών και το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE