Άντρας προκαλούσε ανησυχία και επιτέθηκε σε αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας - Φόρεσε χειροπέδες

Άντρας προκαλούσε ανησυχία και επιτέθηκε σε αστυνομικό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας - Φόρεσε χειροπέδες

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας, σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (20/11) στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόσωπο που βρισκόταν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών άρχισε να προκαλεί ανησυχία.

Πολίτης που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ενώ παράλληλα αστυνομικός εκτός υπηρεσίας θέλησε να παρέμβει και να κατευνάσει τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό και να τον χτύπησε.  

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας που πέρασαν χειροπέδες στο εν λόγω πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE