Δεν υπήρξαν προβλήματα στα κατεχόμενα από την κακοκαιρία

Δεν υπήρξαν προβλήματα στα κατεχόμενα από την κακοκαιρία

Δεν προκάλεσε προβλήματα ο βροχερός καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας ή και χθες στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, η «μετεωρολογική υπηρεσία» εξέδωσε προειδοποίηση για τα καιρικά φαινόμενα μέχρι και σήμερα στις 6 το απόγευμα, καθώς και για κατά τόπους έντονες βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους.

Ο «διευθυντής» της «υπηρεσίας», Μπουράν ανέφερε ότι αυτός ο χειμώνας, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα είναι σκληρός και βροχερός. Από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, είπε, οι βροχές θα κυμανθούν στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Εκτίμησε ότι θα είναι μια γόνιμη χρονιά για τους παραγωγούς.

Επικαλούμενος αξιολογήσεις του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού, ο κ. Μπουράν δήλωσε ότι το φαινόμενο La Nina στον Κεντρικό Ειρηνικό προκαλεί βροχερούς και σκληρούς χειμώνες, θα συνεχιστεί μέχρι τον Φεβρουάριο και ο χειμώνας θα είναι βροχερός και σκληρός, ειδικά στην Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου, όπου βρίσκεται η Κύπρος. Υπενθύμισε δε ότι την περσινή χρονιά είχαμε αναπάντεχο κρύο τον Μάρτιο και βόρειους ανέμους με χαμηλότερη υγρασία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE