Κλείνει και η οδός Λεοντίου για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Λεμεσού

Κλείνει και η οδός Λεοντίου για το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της Λεμεσού

Κλειστό από σήμερα, Δευτέρα, μέχρι και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου θα παραμείνει μέρος της οδού Λεοντίου, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου του κέντρου της Λεμεσού.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας, κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα επιτρέπεται η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση από τη λεωφόρο Μακαρίου Γ’ προς το κέντρο της πόλης, ενώ η τροχαία κίνηση από το κέντρο της πόλης προς τη λεωφόρο Μακαρίου Γ’ θα διοχετεύεται προς άλλες οδούς σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Τέλος, παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη υπομονή και κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE