Βιασμός 12χρονης: «Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν με αφήνουν να τη δω», λέει η γιαγιά της

Βιασμός 12χρονης: «Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν με αφήνουν να τη δω», λέει η γιαγιά της

Για την κατάσταση της 12χρονης που έπεσε κατ’ επανάληψη θύμα βιασμού και εκπορνεύτηκε στα Σεπόλια, μίλησε η γιαγιά της.

«Είμαι μαζί του μέρα-νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο (ενν. Νοσοκομείο) Παίδων και τώρα πήγανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του», ανέφερε χαρακτηριστικά η γιαγιά της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, και ερωτηθείσα εάν η 12χρονη μιλάει για τα όσα της συνέβησαν σε ψυχολόγους, η γιαγιά του παιδιού απάντησε:

«Ο ένας (ενν,. ψυχολόγος) φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (ενν. στην δομή του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»)».
Αναφορικά με τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία επίσης φιλοξενούνται στην ίδια δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» είπε:

«Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα-νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους».

Η ίδια αποκάλυψε πως τα μεγάλα παιδιά της οικογένειας στεναχωριούνται πολύ και κλαίνε μέρα – νύχτα.

«Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουνε… ξεχνιούνται. Τα μεγάλα…τι να σας πω;» δήλωσε η ίδια.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE