Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Από χτύπημα αγελάδας ο θάνατος του 62χρονου στην Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 62χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο οποίος δέχθηκε χτύπημα από αγελάδα. 

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος του 62χρονου επήλθε από συμπιεστικό τραυματισμό θώρακα από βοοειδή.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, 62χρονος Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή Αραδίππου.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής για αυτοψία, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE