Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το Σάββατο η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol στα Λατσιά

Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει το Σάββατο η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol στα Λατσιά

Εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο, στις 10:00 π.μ., στον χώρο του εργοστασίου Αstrasol διοργανώνει η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol στα Λατσιά, μετά την απογοητευτική, όπως αναφέρει, απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου με την αθώωση των ενόχων και την απόρριψη της απόφασης του επαρχιακού δικαστηρίου για δικαίωση των καρκινοπαθών.

Οι καρκινοπαθείς της περιοχής ζητούν με την εκδήλωσή τους αυτή την τιμωρία των ενόχων και ελπίζουν σε δικαίωση, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Καταλήγοντας η Επιτροπή Καρκινοπαθών Περιοχής Astrasol σημειώνει ότι "όλοι έχουν δικαίωμα σε μία υγιεινή ζωή" απευθύνοντας έκκληση "σε όλες τις επιτροπές που αγωνίζονται για τα ανθρωπινά δικαιώματα να παρευρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας του Σαββάτου και να σταθούν στο πλάι μας".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.