Βαρύ πένθος στη Λάρνακα - Αύριο η κηδεία του 62χρονου - Η επιθυμία της οικογένειας

Βαρύ πένθος στη Λάρνακα - Αύριο η κηδεία του 62χρονου - Η επιθυμία της οικογένειας

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε τόσο η Λάρνακα όσο και ολόκληρη η Κύπρος από το χαμό του Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή της Αραδίππου, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η κηδεία του 62χρονου, που έφυγε χθες μετά από χτύπημα από αγελάδα στην φάρμα του στην Αραδίππου, θα τελεστεί αύριο στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα η ώρα 12.00μμ.

Σύμφωνα με την οικογένεια, αντί στεφάνων, θα γίνονται εισφορές για το Ιασώνειο Ίδρυμα, για την παιδική στέγη Λάρνακας και για το Σύνδεσμο στήριξης παιδιών με ειδικές ανάγκες επαρχίας Λάρνακας "Ηλιαχτίδα Ζωής"

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE