Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας η συγκεκριμένη γυναίκα, όλα άρχισαν όταν ξεκίνησαν να παρατηρούν συμπτώματα όπως εμετούς, ζαλάδες, σύγχυση αλλά και κομμάρα, τότε αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο για να τους δοθεί η κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Με το που έφτασαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, προχώρησαν στην εγγραφή, ωστόσο τους ενημέρωσαν ότι θα περιμένουν πολύ γιατί είχαν πιο επείγοντα περιστατικά, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα μας.
Την ίδια ώρα καταγγέλλει απάθεια από το νοσηλευτικό προσωπικό σημειώνοντας ότι: «για μια ώρα κάναμε συνέχεια εμετούς έξω από το νοσοκομείο και δεν τους ένοιαζε, μας έλεγαν έχουμε πιο σοβαρά περιστατικά. Αυτή την αντιμετώπιση είχαμε, πλήρης απάθεια και στο τέλος σηκωθήκαμε και φύγαμε σε αυτή τη κατάσταση», ενώ συμπλήρωσε ότι «και εμάς ήταν πολύ σοβαρό περιστατικό, έχει που πεθαίνουν από δηλητηρίαση»
Να σημειωθεί πως μας ανέφερε ότι έστειλε το παγωτό που κατανάλωσαν για ανάλυση και αυτή τη στιγμή περιμένουν τα αποτελέσματα.