Eικόνες ντροπής από κοιμητήριο στη Λευκωσία - Καταγγελίες για βεβήλωση τάφων - Δείτε φωτογραφίες

Eικόνες ντροπής από κοιμητήριο στη Λευκωσία - Καταγγελίες για βεβήλωση τάφων  - Δείτε φωτογραφίες

Ντροπή προκαλούν οι εικόνες από το παλιό κοιμητήριο Αγλατντζιάς, τις οποίες δημοσίευσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων, κα. Έφη Ξάνθου, η οποία καταγγέλλει βεβήλωση τάφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Χαρακτηριστικά, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρει: «Ντροπή! Φωνάζουμε για την βεβήλωση των κοιμητηρίων μας στα κατεχόμενα, αλλά αν έρθετε στο παλιό κοιμητήριο Αγλαντζιάς θα δείτε πως την ίδια βεβήλωση έχουν διαπράξει οι δικές μας υπηρεσίες! Σπασμένοι τάφοι, απομάκρυνση των σταυρών με κανένα σημάδι για το που είναι θαμμένοι οι νεκροί μας, βρήκα ακόμη και μέρος κρανίου σε σημείο όπου προφανώς πείραξαν και τον τάφο! Απαραδεκτη εργασία από τον εργολάβο που ανέλαβε το εργο, ευθύνες και ατον Δήμος Αγλαντζιάς - Aglantzia Municipality που πρέπει να επιβλέπει το έργο! Γλίτωσε ο τάφος της γιαγιάς μας αλλά δεν γλίτωσαν οι τάφοι πολλών άλλων. Αναρτώ τις φωτογραφίες για να ψάξουν οι Αγλαντζιωτες τους δικούς τους... Δήμαρχε Andreas Constantinou Αν. Δημοτικέ Γραμματέα, Yiangos Yiangou υπεύθυνε Δημοτικέ συμβουλε για τα κοιμητήρια Panikos Petrou περιμενουμε απαντήσεις!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα μνημείο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE