Νέα σύλληψη: Τους έφερνε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 26χρονο

Νέα σύλληψη: Τους έφερνε παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 26χρονο

Σε νέα σύλληψη υπόπτου για υποβοήθηση υπηκόων τρίτης χώρας να εισέλθουν στη Δημοκρατία προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με την άφιξη με θαλάσσιο σκάφος, αριθμού μεταναστών, την περασμένη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου. Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 26 ετών, τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου, άντρας ηλικίας 37 ετών. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του 26χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, λίγο μετά τις 7.00 χθες το βράδυ.

Το θαλάσσιο σκάφος αφίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου, μεταφέροντας συνολικά 16 μετανάστες. Ανάμεσα τους και οι δύο ύποπτοι, εναντίον των οποίων, μετά από εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία για τη διάπραξη του αδικήματος της υποβοήθησης, με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, της παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτης χώρας στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE