Έριξαν κροτίδα και κατάστρεψαν τη βιτρίνα φαρμακείου - Έσπευσαν πυροτεχνουργοί και Αστυνομία

Έριξαν κροτίδα και κατάστρεψαν τη βιτρίνα φαρμακείου - Έσπευσαν πυροτεχνουργοί και Αστυνομία

Εργοστασιακή κροτίδα προκάλεσε ζημιές στη γυάλινη προθήκη φαρμακείου που βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, ανώτερος υπαστυνόμος, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις τρεις τα ξημερώματα της Παρασκευής 18 Ιουνίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, για έκρηξη σε γυάλινη προθήκη φαρμακείου που βρίσκεται στο δρόμο Κοκκίνων προς Λιβάδια της επαρχίας Λάρνακας».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφείλετο σε εργοστασιακή κροτίδα και προκάλεσε ζημιές στη γυάλινη προθήκη του καταστήματος. Με το πρώτο φως της ημέρας επισκέφθηκαν τη σκηνή πυροτεχνουργοί και μέλη της Αστυνομίας για λήψη τεκμηρίων και αξιολόγηση της κατάστασης».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Χατζηγιασεμή είπε πως «ο ιδιοκτήτης του υποστατικού ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν έχει διαφορές με κανένα και ότι δεν υποψιάζεται οποιονδήποτε για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού».

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.